Аналізатор вологості RADWAG МА 210.R, Аналізатор вологості RADWAG МА 210.R, вологомір лабораторний
Це було досягнуто завдяки заміні старого джерела інфрачервоного випромінювання на більш потужний, що дозволяє проводити термічну сушку в ті ж тимчасові показники від 1 до 59 секунд. Що є надзвичайно високими показниками, приравнивающимися з результатами експрес-аналізу вмісту вологості в об'єкті.
Аналізатор вологості RADWAG МА 50/1.R – це сучасний лабораторний вимірювальний прилад, який призначений для визначення відносної вологості та сухого залишку будь-яких сипучих і рідких продуктів – зерна, солоду, пшениці, висівок, цукру, дріжджів, вершкового масла, м'ясних виробів, дерева, паперу, будматеріалів і т. д.
Фірма Radwag (Польща) змінила конструкції своїх аналізаторів вологості — у всіх базових моделях з максимальною температурою нагрівання 160 0С - інфрачервоні лампи нагріву замість галогенних.
Технічна інформація:
Функції ваг:
- зважування;
- визначення вологості;
- компенсація маси тари;
- 4 режими сушіння;
- можливість програмування клавіш F1 і F2.
6 незалежних баз даних, які підтримують роботу і зберігають інформацію про:
- до 100 користувачів;
- до 1000 найменувань продуктів;
- до 1000 зважувань;
- до 100 програм сушіння;
- до 1000 звітів про результати сушіння.
| Марка ваг - вологомірів | MA 50.R | MA 110.R | MA 210.R | MA 50/1.R |
| Максимальне навантаження, м | 50 | 110 | 210 | 50 |
| Дискретність зважування, г | 0,001 | 0,0001 | ||
| Мінімальна навантаження, м | 0,02 | 0,002 | ||
| Дискретність определениявлажности, % | 0,001 | 0,0001 | ||
| Точність виставлення температури, °З | 1 | |||
| Діапазон температури висушування , °З |
50-160 | |||
| Час вимірювання з |
1-59 | |||
| Максимальний час висушування,яке можливо задати , хв |
110 | |||
| На дисплеї висвічується | Час висушування – маса (вологість %) – температура висушування | |||
| Діаметр одноразової тарілки , мм |
90 | |||
| Температура експлуатації, °С | +5 - +30 | |||
| Маса брутто, кг | 8,5 | |||
| Індикатор | рідкокристалічний | |||
| Кількість баз даних | 6 | |||
| Клас точності згідно ГОСТ 24104-88 |
4 | 3 | 2 | |
| Клас точності згідно з ДСТУ EN 45501 | ІІ | І | ||
| Максимальна температура висушування, °З | до 250 (під замовлення) | |||
| Наявність на складі | + | |||
Комплект поставки:
У комплект поставки входить: аналізатор вологості, 10 чашок для проб,
керівництво з експлуатації з відміткою про повірку вимірювання маси і вологості.
Доплата за виконання МА.../W - з макс. температурою сушіння 250 ° С (галогенні лампи нагріву) - 475 у.e. €.
Доплата за виконання МА.../S - приладів із сталевої лампою нагріву відповідно до вимог НАССР - 475 у.e. €.
Додаткова інформація:
*- у.е. € - оплата здійснюється в гривні за курсом Євро до гривні НБУ на день оплати.
Гарантійний термін експлуатації - 2 року. Післягарантійне обслуговування.
Ваги внесені у Держреєстр України за № У 2971-13.
Строк поставки ваг, яких немає на складі - 3 тижні.
В ціну входить вартість ваг і повірки
Оптималыне параметри визначення вологості на вагах-вологомірах фірми "Radwag"
| № | Вид продукту | Маса зразка | Температура висушування | Профіль сушіння | Критерій автовимкнення |
| [г] | [°C] | ||||
| 1. | Крупа манна | 2-2,5 | 130 | standart | Auto3 |
| 2. | Горох сушений | 2-2,5 | 120 | standart | Auto3 |
| 3. | Пшениця | 2-2,5 | 130 | standart | Auto3 |
| 4. | Зерно ячменю | 2-2,5 | 130 | standart | Auto3 |
| 5. | Зернові культури | 5-7 | 110 | standart | Auto3 |
| 6. | Гречка | 2 | 130 | standart | Auto2 |
| 7. | Рис | 5 | 115 | standart | Auto3 |
| 8. | Кукурудза | 3-4 | 120 | standart | Auto3 |
| 9. | Жито | 3-4 | 120 | standart | Auto3 |
| 10. | Борошно пшенична | 6 | 130 | standart | Auto3 |
| 11. | Мука житня | 6 | 130 | standart | Auto3 |
| 12. | Висівки | 2-2,5 | 105 | standart | Auto3 |
| 13. | Синтетичний крохмаль | 2 | 125 | standart | Auto3 |
| 14. | Ріпак | 1,5 | 120 | standart | Auto3 |
| 15. | Сушена Трава | 2,5-3 | 135 | standart | Auto3 |
| 16. | Насіння олійних | 3-4 | 90 | standart | Auto3 |
| 17. | Шрот соняшника | 2-3 | 115 | standart | Auto3 |
| 18. | Шрот соєвий | 3-3,5 | 115 | standart | Auto3 |
| 19. | Шрот ріпаку | 3-3,5 | 110 | standart | Auto3 |
| 20. | Жом сушений | 3-3,5 | 115 | standart | Auto3 |
| 21. | Цукор-пісок | 20 | 105 | standart | Auto3 |
| 22. | Дріжджі | 3-5 | 150-160 | standart | Auto3 |
| 23. | Масло | 2-5 | 138 | standart | Auto3 |
| 24. | Маргарин | 3-4 | 138 | standart | Auto3 |
| 25. | Гірчиця | 2-3 | 130 | standart | Auto3 |
| 26. | Сухе знежирене молоко | 2,5-3,5 | 95 | standart | Auto3 |
| 27. | Молоко цільне | 5 | 110 | standart | Auto2 |
| 28. | Сир плавлений і твердий | 3 | 105 | standart | Auto3 |
| 29. | Сир пластинками | 3,5 | 120 | standart | Auto2 |
| 30. | Концентрована сироватка | 2-3 | 90 | standart | Auto3 |
| 31. | Йогурт | 2-3 | 110 | standart | Auto2 |
| 32. | Сир гомогенізований натуральний | 4 | 116 | standart | Auto2 |
| 33. | Сир гомогенізований ванільний | 2,5 | 110 | standart | Auto2 |
| 34. | Сир гомогенізований полуничний | 3-4 | 110 | standart | Auto2 |
| 35. | Казеїн | 2-3,5 | 90 | standart | Auto3 |
| 36. | Сир кремоподібний | 3 | 105 | standart | Auto2 |
| 37. | Порошок відвійок | 2 | 130 | standart | Auto3 |
Принцип виміру — Ваговий метод
Робоче середовище —
Тип — Стаціонарний



