Аналізатор вологості RADWAG МА 50/1.R – це сучасний лабораторний вимірювальний прилад, який призначений для визначення відносної вологості та сухого залишку будь-яких сипучих і рідких продуктів – зерна, солоду, пшениці, висівок, цукру, дріжджів, вершкового масла, м'ясних виробів, дерева, паперу, будматеріалів і т. д.
Фірма Radwag (Польща) змінила конструкції своїх аналізаторів вологості — у всіх базових моделях з максимальною температурою нагрівання 160 0С - інфрачервоні лампи нагріву замість галогенних.
Прилади з інфрачервоною лампою забезпечують кращу точність і повторюваність результатів, коротше термін сушіння, до того ж більшість зразків може бути висушена інфрачервоною лампою, галогенна не є такою універсальною.
Переваги:
• Вологомір замінить вам класичний спосіб визначення вологості (сушильного шафи + вага) і скоротить час вимірювання — весь процес займе 5-20 хвилин, залежно від продукту.
• Рідкокристалічний дисплей, на якому висвічується: час, маса, вологість, температура висушування.
• Вбудоване програмне забезпечення аналізатора вологості RADWAG підтримує 6 баз даних і забезпечує можливість роботи для кількох операторів.
• Бібліотека програми дозволяє користувачеві запрограмувати прилад до 100 власних унікальних програм сушіння. Для роботи системи необхідно буде тільки вибрати назву потрібного продукту, а не вводити кожен раз всі параметри сушіння.
• Пам'ять параметрів і результатів 1000 вимірювань.
• 4 способи сушіння.
• Наочність процесу сушіння через вікно в корпусі приладу.
• Простота роботи (порядок виконання вимірювань).
• Автоматичне завершення процесу сушіння.
• Автоматичний розрахунок результатів вимірювань.
• Обмін інформацією в рамках системи здійснюється через USB-порт. Можна імпортувати і експортувати бази даних за допомогою карти пам'яті.
Технічна інформація:
Функції ваг:
- зважування;
- визначення вологості;
- компенсація маси тари;
- 4 режими сушіння;
- можливість програмування клавіш F1 і F2.
6 незалежних баз даних, які підтримують роботу і зберігають інформацію про:
- до 100 користувачів;
- до 1000 найменувань продуктів;
- до 1000 зважувань;
- до 100 програм сушіння;
- до 1000 звітів про результати сушіння.
| Марка ваг - вологомірів |
MA 50.R |
MA 110.R |
MA 210.R |
MA 50/1.R |
| Максимальне навантаження, м |
50 |
110 |
210 |
50 |
| Дискретність зважування, г |
0,001 |
0,0001 |
| Мінімальна навантаження, м |
0,02 |
0,002 |
| Дискретність определениявлажности, % |
0,001 |
0,0001 |
| Точність виставлення температури, °З |
1 |
Діапазон температури висушування
, °З |
50-160 |
Час вимірювання
з |
1-59 |
Максимальний час висушування,яке можливо задати
, хв |
110 |
| На дисплеї висвічується |
Час висушування – маса (вологість %) – температура висушування |
Діаметр одноразової тарілки
, мм |
90 |
| Температура експлуатації, °С |
+5 - +30 |
| Маса брутто, кг |
8,5 |
| Індикатор |
рідкокристалічний |
| Кількість баз даних |
6 |
Клас точності згідно
ГОСТ 24104-88 |
4 |
3 |
2 |
| Клас точності згідно з ДСТУ EN 45501 |
ІІ |
І |
| Максимальна температура висушування, °З |
до 250 (під замовлення) |
| Наявність на складі |
+ |
| |
Комплект поставки:
У комплект поставки входить: аналізатор вологості, 10 чашок для проб,
керівництво з експлуатації з відміткою про повірку вимірювання маси і вологості.
Доплата за виконання МА.../W - з макс. температурою сушіння 250 ° С (галогенні лампи нагріву) - 475 у.e. €.
Доплата за виконання МА.../S - приладів із сталевої лампою нагріву відповідно до вимог НАССР - 475 у.e. €.
Додаткова інформація:
*- у.е. € - оплата здійснюється в гривні за курсом Євро до гривні НБУ на день оплати.
Гарантійний термін експлуатації - 2 року. Післягарантійне обслуговування.
Ваги внесені у Держреєстр України за № У 2971-13.
Строк поставки ваг, яких немає на складі - 3 тижні.
В ціну входить вартість ваг і повірки
Ваги експортуються в більш ніж 60 країн світу, в т. ч.: Англію, Німеччину, Францію, США, ПАР.
Оптималыне параметри визначення вологості на вагах-вологомірах фірми "Radwag"
| № |
Вид продукту |
Маса зразка |
Температура висушування |
Профіль сушіння |
Критерій автовимкнення |
| |
|
[г] |
[°C] |
|
|
| 1. |
Крупа манна |
2-2,5 |
130 |
standart |
Auto3 |
| 2. |
Горох сушений |
2-2,5 |
120 |
standart |
Auto3 |
| 3. |
Пшениця |
2-2,5 |
130 |
standart |
Auto3 |
| 4. |
Зерно ячменю |
2-2,5 |
130 |
standart |
Auto3 |
| 5. |
Зернові культури |
5-7 |
110 |
standart |
Auto3 |
| 6. |
Гречка |
2 |
130 |
standart |
Auto2 |
| 7. |
Рис |
5 |
115 |
standart |
Auto3 |
| 8. |
Кукурудза |
3-4 |
120 |
standart |
Auto3 |
| 9. |
Жито |
3-4 |
120 |
standart |
Auto3 |
| 10. |
Борошно пшенична |
6 |
130 |
standart |
Auto3 |
| 11. |
Мука житня |
6 |
130 |
standart |
Auto3 |
| 12. |
Висівки |
2-2,5 |
105 |
standart |
Auto3 |
| 13. |
Синтетичний крохмаль |
2 |
125 |
standart |
Auto3 |
| 14. |
Ріпак |
1,5 |
120 |
standart |
Auto3 |
| 15. |
Сушена Трава |
2,5-3 |
135 |
standart |
Auto3 |
| 16. |
Насіння олійних |
3-4 |
90 |
standart |
Auto3 |
| 17. |
Шрот соняшника |
2-3 |
115 |
standart |
Auto3 |
| 18. |
Шрот соєвий |
3-3,5 |
115 |
standart |
Auto3 |
| 19. |
Шрот ріпаку |
3-3,5 |
110 |
standart |
Auto3 |
| 20. |
Жом сушений |
3-3,5 |
115 |
standart |
Auto3 |
| 21. |
Цукор-пісок |
20 |
105 |
standart |
Auto3 |
| 22. |
Дріжджі |
3-5 |
150-160 |
standart |
Auto3 |
| 23. |
Масло |
2-5 |
138 |
standart |
Auto3 |
| 24. |
Маргарин |
3-4 |
138 |
standart |
Auto3 |
| 25. |
Гірчиця |
2-3 |
130 |
standart |
Auto3 |
| 26. |
Сухе знежирене молоко |
2,5-3,5 |
95 |
standart |
Auto3 |
| 27. |
Молоко цільне |
5 |
110 |
standart |
Auto2 |
| 28. |
Сир плавлений і твердий |
3 |
105 |
standart |
Auto3 |
| 29. |
Сир пластинками |
3,5 |
120 |
standart |
Auto2 |
| 30. |
Концентрована сироватка |
2-3 |
90 |
standart |
Auto3 |
| 31. |
Йогурт |
2-3 |
110 |
standart |
Auto2 |
| 32. |
Сир гомогенізований натуральний |
4 |
116 |
standart |
Auto2 |
| 33. |
Сир гомогенізований ванільний |
2,5 |
110 |
standart |
Auto2 |
| 34. |
Сир гомогенізований полуничний |
3-4 |
110 |
standart |
Auto2 |
| 35. |
Казеїн |
2-3,5 |
90 |
standart |
Auto3 |
| 36. |
Сир кремоподібний |
3 |
105 |
standart |
Auto2 |
| 37. |
Порошок відвійок |
2 |
130 |
standart |
Auto3 |
| 38. |
Порошок соєвого напою |
1,5-2 |
110 |
standart |
Auto3 |
| 39. |
Паштет соєвий |
5 |
130 |
standart |
Auto2 |
| 40. |
Соєві котлети |
2 |
130 |
standart |
Auto3 |
| 41. |
Концентрат соку |
2-3 |
115 |
standart |
Auto3 |
| 42. |
Вичавки яблук сухі |
5-8 |
100 |
standart |
Auto3 |
| 43. |
Вижимки яблук мокрі |
5-8 |
100 |
standart |
Auto3 |
| 44. |
Горіхи волоські |
4-6 |
100 |
standart |
Auto3 |
| 45. |
Фундук |
4-6 |
100 |
standart |
Auto3 |
| 46. |
Арахіс |
4-6 |
100 |
standart |
Auto3 |
| 47. |
Горіхи бразильські |
4-6 |
105 |
standart |
Auto3 |
| 48. |
Фісташки |
3,5 |
120 |
standart |
Auto3 |
| 49. |
Насіння сезаму |
3 |
130 |
standart |
Auto3 |
| 50. |
Мигдаль |
4-6 |
100 |
standart |
Auto3 |
| 51. |
Мак синій |
4-5 |
95 |
standart |
Auto3 |
| 52. |
Зерно попкорн |
6-7 |
120 |
standart |
Auto3 |
| 53. |
Мультивітаміни |
3-3,5 |
115 |
standart |
Auto3 |
|